Bookmark and Share

2024 Letní tábor Voděrady: Letopisy Narnie – Lev, čarodějnice a skříň

 Předlohou etapové hry letošního tábora se stala kniha autora C.S. Lewise Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň. Tento silný příběh, zavedl děti  do  Narnie, země  plné obrů, trpaslíků, kentaurů, mluvících zvířat a dalších tajemných bytostí, zakletých Bílou čarodějnicí Jadis.  Této zemi vládla pořád jen zima a nebyly nikdy žádné Vánoce. Děti se snažily obyvatelům Narnie pomoci a statečně překonávaly různé překážky a sváděly i různé bitvy. Ve správný okamžik jim přišel na pomoc jediný a pravý král Narnie - lev Aslan, který svou obětí dovršil záchranu celé země.

Průvodní „divadelní scénky“ ze strany vedoucích a praktikantů, umožňovali dětem sžít se s rolí původních hrdinů této knihy a osvobodit zemi spolu s Aslanem od vlivu zlé čarodějnice. 

Musím říct, že letošní tábor byl mimořádný a všechny nás vtáhl do světa, kde odvaha, čest a láska má své nezaměnitelné místo v boji proti zlobě a nenávisti.

Tábora se účastnilo 41 dětí, 9 vedoucích, 7 praktikantů, otec Pavel a Kamil, lékařka Markéta Z., zdravotnice Olinka, setra Kristiána a kuchařky Markéta, Maruška a Eva. Všem srdečné DÍKY. 

Na letošní tábor nám opět přispěl magistrát města MB.

Fotogalerie Fotogalerie
Fotogalerie Letní tábor Voděrady 2024
Letní tábor Voděrady 2024

22.08.2024 17:00

Počet fotek ve fotogalerii: 78

Fotogalerie Zobrazit fotky Letní tábor Voděrady 2024